Kerbal Space Program verschijnt deze week op Playstation 4

Via Twitter heeft de ontwikkelaar van Kerbal pace Program aangekondigd dat deze game vanaf vandaag beschikbaar is op Playstation 4.

Eén van de grootste uitdagingen voor de makers om de game te laten werken op consoles is de besturing. De game bevat namelijk veel menu’s waarin spelers onderdelen moeten kiezen om een ruimteschip kunnen bouwen.

Kerbal Space Program komt volgens de tweet vandaag uit, al kan het zijn dat de game in Europa een dagje later verschijnt. Naast een PlayStation 4 versie, zal de game ook een Xbox One versie gaan krijgen. Een releasedatum voor de Xbox One versie is nog niet bekend.

In de game is de speler tegelijk raketontwerper, astronaut en mission control, en is het aan hem of haar om het fictieve zonnestelsel van de Kerbals te verkennen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password