Kanonnenregen in Gunbrella, vandaag beschikbaar op PC & Switch

Private Dicks Doinksoft (Devolver Bootleg) en Columbo-enthousiastelingen Devolver Digital (Devolver Bootleg) trekken hun vieze regenjassen aan voor een dreigende stortbui van noir-punk side-scrolling actie met de lancering van Gunbrella, nu verkrijgbaar op pc en Nintendo Switch, voor €14,79.
Voor gumshoes met wat meer ervaring bundelt The Gunbrella Deluxe Edition de game met een exclusieve digitale comic geschreven door Maurizio Furini en Federico Chemello, en de 53 tracks tellende OST gecomponeerd door Doinksoft’s Britt Brady en Hyperstepp voor €24,54.

De digitale strip Gunbrella bevat 30 pagina’s full colour illustraties van tekenaars Alberto Massaggia, Giulia Giacomino en Genny Ferrari. De drie verhalen in deze korte bloemlezing duiken in het verleden van de meest mysterieuze schurken uit de games en bieden een glimp van de ruwe waarheid over hun ambities en obsessies.

Speel zijwaarts scrollende actiegevechten terwijl je verschillende locaties verkent en bizarre personages ondervraagt. Gebruik de Gunbrella om te zweven, slingeren, sprinten en duiken, en verzamel schroot en reserveonderdelen om te ruilen voor verschillende munitie en upgrades.

Maar het onder de knie krijgen van de Gunbrella is nog maar het topje van de ijsberg, want al snel raak je verstrikt in het reilen en zeilen van een griezelige kliek van geesten en gangsters, agenten en sekteleden en de gevolgen van bedrijfsuitbuiting.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password