Kalypso Media presenteert nieuwe titels op Gamescom

Uitgeverij Kalypso Media kondigen aan dat twee nieuwe vervolgen hun debuut zullen maken op Gamescom 2022 in Keulen, Duitsland. Railway Empire 2, de opvolger van de bekroonde spoorwegbeheersimulator; en Dungeons 4, de nieuwste toevoeging aan de populaire tactische kerkerbeheerspelreeks – beide ontwikkeld door de interne ontwikkelingsstudio’s van Kalypso Media. Kalypso Media zal de pers een exclusieve eerste blik op beide titels gunnen in het Gamescom Business Centre in hal 4.2, standnummer B021/C022! Gelieve contact op te nemen met het Kalypso PR-team om een afspraak te maken.

Railway Empire 2 – Lekker met de trein reizen? Railway Empire 2, de opvolger van het bekroonde Railway Empire is ook in ontwikkeling bij Gaming Minds Studios en zal in 2023 op het station arriveren. Railway Empire 2 is een spannende aanvulling op de serie waarin spelers de spoorwegbeheersimulator beter dan ooit kunnen ervaren. Neem een kleine spoorwegmaatschappij over in de 19e eeuw in Europa of Noord-Amerika en begin aan je reis om de grootste spoorwegcorporatie van het continent op te richten. Spelers zullen enorme, realistische kaarten ervaren, 60 gedetailleerde historische stoomlocomotieven en verbeterde spoorbouw met real-time terraforming. Of het nu gaat om ontspannen modelbouw of ingewikkelde transportsimulatie, Railway Empire 2 heeft gameplay-opties die zowel kalme conducteurs als slimme spoorwegondernemers zullen aanspreken. Allemaal aan boord voor 2023, wanneer de titel wordt uitgebracht met Xbox Game Pass voor console en pc en beschikbaar zal zijn op Xbox Series X|S-consoles, Windows-pc, PlayStation 5 en Nintendo Switch.
 

Dungeons 4 – Kalypso Media kondigen aan dat het Dungeons 4, ontwikkeld door Realmforge Studios, in 2023 ook de overwereld zal binnendringen. De zoektocht van het Absolute Kwaad is nog niet voltooid en met Thalya de donkere elf tovenaar nog steeds aan zijn zijde, is het tijd om verder te gaan met het verspreiden van chaos en vernietiging. In deze dreigende nieuwe toevoeging aan de populaire dungeon management-serie, kunnen spelers nog meer verachtelijke wezens besturen in nog grotere kerkers. Ga de 20 missies lange, volledig verhalende campagne aan, of gebruik co-op multiplayer voor twee spelers om de vernietiging te verdubbelen en je kerker samen met een kwaadaardige vriend te beheren. Dungeons 4 zal in 2023 uit de duisternis tevoorschijn komen wanneer de titel beschikbaar zal zijn met Xbox Game Pass voor console en pc en zal worden uitgebracht op Xbox Series X|S, Windows pc, PlayStation 5 en Nintendo Switch.
 

 

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password