Juwelen in beperkte oplage, samenwerking tussen Serge DeNimes & Xbox

De game- en modewereld komen samen in een limited edition juwelensamenwerking tussen het toonaangevende juwelenmerk Serge DeNimes en gamegigant Xbox. Deze samenwerking brengt een collectie van 15 unieke stukken voort, bestaande uit 6 kettingen, 8 ringen en één armband, die twee culturele pijlers, gaming en mode, opnieuw samenbrengt.
Geïnspireerd door de iconische ontwerpen van Xbox, combineert deze collectie gaming en mode in een nostalgische maar eigentijdse stijl. De collectie bestaat uit 15 verschillende stijlen, maar het hart van de samenwerking is de zilveren Xbox Controller-ketting, met een slanke krulketting – een van de meest gewilde stijlen van Serge DeNimes. De verstelbare ketting zorgt voor een comfortabele pasvorm voor iedereen. Tegelijkertijd is de ingewikkeld gedetailleerde en direct herkenbare hanger, gemaakt met een 3D-ontwerp, een bewijs van de niet aflatende toewijding van het merk aan precisie en innovatie.

De collectie is vanaf 8 november 2023 om 19:00 GMT exclusief verkrijgbaar via de website van Serge DeNimes. Deze collectie biedt een unieke kans voor modebewuste gamers om een kledingstuk aan te schaffen dat de essentie van gaming en hoge stijl weergeeft.
Oliver Proudlock, oprichter en creatief directeur van Serge DeNimes zei: “Gaming heeft zichzelf gevestigd als een hoeksteen van de cultuur en voor ons om samen te werken met Xbox om het bereik uit te breiden naar mode door middel van sieraden is een enorme mijlpaal voor het merk en een statement naar de community die we de afgelopen 12 jaar hebben opgebouwd. We zijn verheugd om deze samenwerking met Xbox aan te gaan en kunnen niet wachten om de gamewereld kennis te laten maken met onze samenwerking.”

De samenwerking tussen Serge DeNimes en Xbox bestaat uit een reeks opvallende stukken, waaronder de zilveren Xbox-ketting, een kleine hanger met het iconische Xbox-logo, aangevuld met een slanke boxketting. De Silver Enamel Band Ring is een levendig eerbetoon, met de levendige Xbox Pantone-kleuren en het iconische logo, gezet in klassieke ringsilhouetten die gaming en mode elegant samenvoegen. Daarnaast heeft de Silver Spiral Ring een uniek rechthoekig ontwerp met een nostalgisch spiraalpatroon, geïnspireerd op het Xbox-logo. Het is geaccentueerd met natuurlijke malachiet en een geoxideerde afwerking die de spiraalvormige details benadrukt. Deze sieraden vieren niet alleen het Xbox-erfgoed, maar herdefiniëren ook de grenzen van stijl en gaming.
De Serge DeNimes x Xbox Collection is niet zomaar een samenwerking; het is een culturele beweging waarbij gaming en mode samenkomen om een artistiek moment te creëren. Deze collectie herdefinieert de grenzen van stijl en gaming en biedt een unieke kans om je liefde voor gaming uit te drukken door middel van sieraden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password