Just Sing aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One

Ubisoft heeft Just Sing aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One. In Just Sing kunnen spelers klassieke en hedendaagse hits zingen of lip-syncen. Just Sing zal meer dan veertig nummers bevatten van artiesten zoals Sia, Justin Bieber en Queen. Spelers hebben de mogelijkheid om alle momenten naar eigen wens aan te passen met filters en thema’s.

De game bevat twee modi: een Party- en Battle-modus. In de Party-modus maken spelers hun eigen muziekvideo’s en in de Battle-modus nemen spelers het tegen elkaar op in een zangduel.

Just Sing ondersteunt verder ook de PlayStation Camera voor PlayStation 4 en Kinect voor Xbox One. Er zal ook een gratis mobiele app verschijnen voor Just Sing waarmee spelers ook hun eigen muziekvideo’s kunnen maken.

Just Sing verschijnt op 8 september voor PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password