Just Dance VR komt uit op 15 oktober 2024

Tijdens de Ubisoft Forward is aangekondigd dat Just Dance VR op 15 oktober 2024 uitkomt op Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro. Just Dance VR: Welcome to Dancity tilt dansen naar een heel nieuw niveau, dankzij virtual reality. Spelers worden ondergedompeld in 360° iconische universums, waar ze kunnen concurreren en samenspelen met maximaal zes spelers. Met een gloednieuwe 3D-dimensie en tweehandige scoreplay kunnen spelers dansen op 25 tophits en originele nummers, waaronder:

•Don’t Stop Me Now van Queen
•Bad Liar van Selena Gomez
•Lights van Ellie Goulding
•Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen
•Starships van Nicki Minaj
•A Little Party Never Killed Nobody (All We Got) van Fergie Ft. Q-tip, GoonRock
• Volar van Lele Pons Ft. Susan Diaz en Victor Cardenas
• En nog veel meer!

De game bevat een sociale hub genaamd Dancity, waar spelers kunnen omgaan met vrienden en dansers van over de hele wereld via publieke of privé matchmaking, maar ook kunnen pronken met hun aanpasbare avatars. Just Dance VR: Welcome to Dancity bevat avatars van Ready Player Me, waardoor spelers binnen enkele seconden een avatar kunnen creëren door een selfie te nemen. De avatars bieden diverse en inclusieve aanpassingsopties, waardoor spelers meer vrijheid van expressie hebben. In Dancity hebben spelers ook hun eigen appartement waar ze met maximaal zes spelers kunnen dansen en speelgoed kunnen gebruiken. Naarmate ze vorderen in de game, kunnen spelers ook volledige outfit-sets vrijspelen om hun favoriete coach-stijl na te bootsen.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password