Jurassic World Aftermath Collection komt 10 november naar Nintendo Switch

Coatsink heeft vandaag, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, onthuld dat de originele Oculus Quest VR-titel, Jurassic World Aftermath Collection, op 10 november 2022 naar Nintendo Switch komt. Deze nieuwe herwerkte versie van de populaire survival adventure game, speciaal gebouwd voor de Nintendo Switch, zal zowel deel 1 als deel 2 van Jurassic World Aftermath bevatten in één compleet pakket.

Spelers die na de val van het Jurassic World-pretpark neerstorten op Isla Nublar, komen vast te zitten in een verlaten onderzoeksfaciliteit wanneer hun missie om waardevolle informatie terug te vinden rampzalig verkeerd afloopt. Om te overleven moeten ze op onderzoek uit en puzzels oplossen, terwijl ze een horde woeste dinosaurussen moeten ontwijken, waaronder roofzuchtige Pteranodons, sluwe Velociraptors en de angstaanjagende T. rex.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password