Jurassic World Aftermath Collection brengt spannend dinosaurusavontuur naar PSVR 2

Coatsink heeft, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, met PlayStation aangekondigd dat een verbeterde versie van hun overlevingsavontuur Jurassic World Aftermath Collection naar PSVR 2 komt. Deze nieuwe versie bevat zowel deel 1 als deel 2 van Jurassic World Aftermath in één compleet pakket, evenals talrijke verbeteringen die gebruikmaken van de mogelijkheden van PSVR, samen met een gloednieuwe Dino Viewer.

Jurassic World speelt zich af tussen de Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom films, begint Jurassic World Aftermath Collection met spelers die crashen op Isla Nublar na de val van het Jurassic World themapark. In dit volledig ingesproken verhaal met Sam (ingesproken door Laura Bailey) en Dr. Ian Malcolm (ingesproken door Jeff Goldblum), komen spelers vast te zitten in een verlaten onderzoeksfaciliteit wanneer hun missie om waardevolle informatie terug te vinden rampzalig verkeerd afloopt. Om te overleven moeten ze puzzels verkennen en oplossen, terwijl ze een horde woeste dinosaurussen moeten ontwijken, waaronder roofzuchtige Pteranodons, sluwe Velociraptors en de angstaanjagende T. rex.

Deze verbeterde versie van Jurassic World Aftermath heeft verbeterde visuals en prestatieverbeteringen, waaronder verbeterde belichting, betere post-processing effecten en snellere laadtijden, gericht op 4K 90fps. Om spelers nog meer onder te dompelen in een wereld waarin ze worden omringd door apex roofdieren, maakt de game gebruik van 3D audio en de headset rumble van de PSVR 2 om de ervaring te verbeteren.

Het spel krijgt ook een nieuwe exclusieve functie: de Dino Viewer. Met de Dino Viewer, een geweldige functie voor de dinosaurus-geobsedeerde, kunnen spelers de verschillende dinosaurussen die ze in de game tegenkomen van dichtbij bekijken.

Jurassic World Aftermath Collection, met een verscheidenheid aan coole locaties en dinosaurusontmoetingen, levert het wonder en de spanning van de Jurassic World-franchise als spelers zich wagen aan de weelderige hoogten van het kantoor van Dr. Henry Wu en in een geheime kluis diep onder de faciliteit duiken, allemaal leidend tot de spannende ontknoping van het verhaal. Spelers zullen de sensatie voelen van de jacht op woeste prehistorische roofdieren die het eiland beheersen en er rondzwerven. Ze moeten oppassen voor lawaai terwijl ze een combinatie van stealth en afleiding gebruiken om kaken te ontwijken die maar al te graag van de mens hun volgende maaltijd willen maken en puzzels oplossen terwijl ze proberen te overleven.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password