Jumanji: Wilde Avonturen is nu beschikbaar voor consoles en pc

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, lanceert in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products vandaag Jumanji: Wilde Avonturen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam. Deze gloednieuwe actie-avonturenvideogame speelt zich af in de gedurfde en gevaarlijke wereld van de razend populaire Jumanji-filmfranchise en is nu te spelen.

Spelers keren terug naar de jungle en daarbuiten in dit hilarische en spannende multiplayeravontuur om The Jewel of Jumanji terug te vinden. Jumanji: The Video Game, de hit uit 2019 van Outright Games, is een nieuwe weg ingeslagen. Deze titel met enorme levels bevat uitgestrekte locaties, van diepe jungles tot griezelige moerassen en explosieve vulkanen. Elk vrij te spelen gebied krioelt van de formidabele eindbazen, duivelse puzzels en gevaarlijke vijanden, wat betekent dat Jumanji: Wilde Avonturen het beste met vrienden en familie gespeeld kan worden.
Geen avontuur is hetzelfde in Jumanji: Wilde Avonturen; bij elke nieuwe speelbeurt kan de speler vijanden en omgevingen in een andere volgorde te lijf gaan, wat zorgt voor een boeiend niveau van herspeelbaarheid met om elke hoek een nieuwe, gevaarlijke verrassing.

Avonturiers die deze missie aandurven, kunnen spelen als de iconische personages uit de miljardenfilmfranchise, Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar en Professor Shelly Oberon. Elk personage heeft zijn eigen vrij te spelen vaardigheden, power-ups en speciale voorwerpen, zodat spelers de perfecte stijl kunnen kiezen die bij hun speelwijze past. Je kunt alleen op zoek gaan of met maximaal 3 vrienden samenwerken in lokale coöp voor 4 spelers om mystieke schatten te verzamelen, verborgen kamers te ontgrendelen en Jumanji verzamelobjecten op te graven in een onbekende wereld.

Stephanie Malham, COO van Outright Games, zegt: “We zijn erg enthousiast over de lancering van wat volgens ons de definitieve Jumanji-videogame is en we zijn onze partners bij Sony Pictures Consumer Products ongelofelijk dankbaar voor hun hulp om dit spannende avontuur naar de echte wereld te brengen. De Jumanji-filmfranchise is een van de meest geliefde in entertainment en heeft zo’n natuurlijke connectie met videogames. Het was een groot voorrecht om iets authentieks en leuks te maken voor fans van alle leeftijden. Onze vorige titel ‘Jumanji: The Video Game’ is een van onze grootste successen tot nu toe en we zijn zo blij dat ‘Jumanji: Wilde Avonturen’ nu voor iedereen beschikbaar is. “

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password