Jumanji: Wilde Avonturen drop nieuwe gameplaytrailer

Outright Games heeft vandaag de gloednieuwe gameplaytrailer vrijgegeven voor hun 4-speler actie-avonturengame Jumanji: Wilde Avonturen.
Jumanji: Wilde Avonturen is gebaseerd op de meest recente delen van de filmfranchise en herenigt Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar en Professor Shelly Oberon tijdens hun reis door de kronkelende wildernis, waarbij ze gevaarlijke moeten vijanden overwinnen om The Jewel of Jumanji te vinden en naar huis terug te keren.

De gloednieuwe gameplaytrailer laat deze geliefde personages zien terwijl ze vechten, vluchten en zich een weg banen door kliffen, jungles en tempels. Er is ook een eerste blik op hun speciale vaardigheden in actie, die essentieel zullen zijn bij het verslaan van sommige van de meer ‘onwelkome’ inwoners van Jumanji.

Deze nieuwe gameplaytrailer is uitgebracht in aanloop naar de eerste hands-on ervaring van de game op gamescom 2023, ‘s werelds grootste game-evenement, dat op 23 augustus plaatsvindt in Keulen, Duitsland. Jumanji: Wilde Avonturen lanceert op 3 november 2023 en biedt een spannende co-op actie-avonturenervaring voor het hele gezin.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password