JRPG Edge Of Eternity is nu uit op PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One

Indie-ontwikkelaar Midgar Studio, in samenwerking met uitgever Dear Villagers, hebben vandaag hun hit JRPG Edge Of Eternity uitgebracht op PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One. De game lanceert ook op Nintendo Switch via een cloudversie op 23 februari.

Game Pass-abonnees zullen blij zijn om te zien dat Edge of Eternity vanaf vandaag beschikbaar is!

Alle consoleversies bevatten alle huidige en aankomende updates van de pc-versie, evenals de nieuw toegevoegde Japanse voice acting, die vandaag ook als gratis update op de pc-versie wordt gelanceerd
In een verscheurde wereld voert het volk van Heryon een wanhopige oorlog tegen een mysterieuze indringer. Terwijl dit conflict tussen magie en technologie uitgroeit tot catastrofale proporties, duikt er een nieuwe dreiging op vanaf het slagveld. Voer epische turn-based gevechten terwijl je Daryon en Selene volgt in hun zoektocht om een geneesmiddel te vinden tegen de alles verterende Corrosie en de wereld van Heryon te redden.

Edge Of Eternity is ontwikkeld door een klein indie team gevestigd in het zuiden van Frankrijk. Het spel werd mogelijk gemaakt door meer dan 4000 fans die het spel steunden via een succesvolle Kickstarter-campagne. De crowdfunding was zo succesvol dat Midgar Studio kon samenwerken met de legendarische JRPG-componist Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Final Fantasy XV, Xenoblade Chronicles) en Cédric Menendez (Hover, A Normal Lost Phone).

Over Edge Of Eternity:

  • Een diepgaand en strategisch gevechtssysteem: Wees je vijanden te slim af in epische turn-based tactische gevechten: gebruik de omgeving om ze in sluwe vallen te lokken, wees ze te slim af en om ze te overvleugelen om enorme schade toe te brengen! Vervaardig je uitrusting en
  • voorzie deze van krachtige kristallen om unieke combinaties van vaardigheden en power-ups vrij te spelen.
  • Een cast vol charismatische personages: Maak kennis met een cast van larger-than-life metgezellen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en eigenschappen. Ontdek hun dromen, gebreken, hoop en kwellingen terwijl je samen vele speciale momenten beleeft en deelt.
  • Een prachtige wereld om te ontdekken: Reis door de unieke en etherische omgevingen van Heryon en ontrafel haar meest oude geheimen.
  • Een verbluffende soundtrack van de componist van Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles: Heryon wordt tot leven gebracht door een sublieme soundtrack van industrielegende en componist van Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles, Yasunori Mitsuda

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password