Joycity lanceert hun gloednieuwe tactische vechter – King of Fighters: Survival City

JOYCITY, een ontwikkelaar en uitgever van mobiele titels, voegt King of Fighters: Survival City toe aan hun spelprogramma.
Recht uit je zak en recht in je hand:
K’, Kula en Maxima brengen Survival, Strategie en Kracht om de strijd aan te gaan met de duivelse NESTS en te voorkomen dat ze de wereld overnemen!
Beleef KOF op een manier die je je nooit had kunnen voorstellen met The King of Fighters: Survival City.

The King of Fighters: Survival City is een mobiele titel die de vorm van het klassieke, snelle, door fans geliefde vechtgenre doorbreekt door strategie op de voorgrond te plaatsen. Met een line-up van meer dan 40 populaire vechters uit de originele gameserie stapt King of Fighters officieel in de Massively Multiplayer, Strategy arena, op een wereldwijde schaal.

King of Fighters: Survival City blaast leven in een expansieve, uitgebreide wereld met een exclusief verhaal dat meteen diep in het mysterieuze verhaal van K’ duikt. KOF-fans zullen de duistere verhaallijn onmiddellijk herkennen als het werk van de NESTS, en vanaf dat moment komt de wereld tot leven als spelers de controle nemen over iconische personages uit het rooster van SNK’s vechtfranchise.

Spelers kunnen niet alleen meer dan 40 iconische KOF-strijders oproepen en upgraden met behulp van verschillende methoden, zoals het systeem voor het samenvoegen van personages en het verdienen van ervaring en voorwerpen. Met de faciliteiten en gebouwen in je basis kunnen spelers trainen, onderhandelen met andere bases, en Head-to-Head gaan in woeste PVP, of samenwerken met spelers van over de hele wereld om de strategieën te vormen die nodig zijn om de pandemonium veroorzaakt door de NESTS, Cyborgs, en rogue Fighters uit te schakelen!

In ware multiplayer-strategiegames stelt The King of Fighters: Survival City spelers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een gilde of er zelf een op te richten. Als je eenmaal weet wie je bondgenoten zijn, sluit je je aan! – PVP- en PVE-gevechten wachten op je terwijl je knokkels branden en je voeten vliegen met ijs, vuur en woede.

Spelers van The King of Fighters gaan verder dan de oude vechtpartijen van 3 ronden: Survival City het casual houden en content vrijspelen met puzzelgebaseerde minigames die vechters, accessoires en speciale stukken opleveren, of ze kunnen helemaal los gaan in een team en de absolute dominantie opeisen in de City Takeover!

Het is tijd om je te herinneren wie je bent – en de wereld te redden!

Om deze spannende lancering van het spel te vieren, kunnen spelers van alle rassen deelnemen aan 3, geweldige evenementen om een aantal geweldige speciale beloningen te verkrijgen, waaronder premium vechterswervingsvoorwerpen. Deze omvatten een login bonus evenement, een vechters progressie evenement en een gevechtskracht mijlpaal evenement!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password