Jeff Minter’s psychedelische Arcade Shooter Akka Arrh is nu uit op PlayStation 5 en PS VR2

Atari – een van ‘s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – en ontwikkelaar Llamasoft, geleid door de legendarische programmeur Jeff Minter, kondigen met trots aan dat de caleidoscopische arcade shooter Akka Arrh nu verkrijgbaar is op PlayStation 5 en PS VR2.

Akka Arrh, doorspekt met Minter’s gevoel voor humor en productieve grafische stijl, is het visionaire uitstalraam van zijn liefde voor psychedelische kleuren en licht, gecombineerd met zijn vermogen om pure retro-geïnspireerde gelukzaligheid te creëren. Akka Arrh, een uitzinnige caleidoscoop van neon waanzin, is een van de zeldzaamste games uit het gametijdperk van de jaren 80, maar brengt de nostalgische arcade-ervaring terug met een wraakactie.

De gloednieuwe VR-versie van Akka Arrh overstijgt de 2D-beperkingen volledig en onthult een nieuwe dimensie van gameplay die even meeslepend als intuïtief is. In VR heeft de ervaring de game verheven van een louter visueel spektakel tot een volledig omhullende reis in Minter’s hypnotiserende universum waar je niet alleen getuige bent van de chaos, maar er ook in stapt. Elke laag van techno-infused actie, voorheen gecomprimeerd in de 2D-ruimte, ontvouwt zich nu in een rijk 3D-landschap. In deze surrealistische VR-wereld van trapsgewijze vormen, kleuren en geluiden komt elk element van Minters visie tot leven met een intensiteit en helderheid die ooit onvoorstelbaar was, waardoor Akka Arrh verandert in een ongeëvenaarde zintuiglijke odyssee.

In Akka Arrh besturen spelers een commandocentrum dat klaarstaat om tegemoetkomende vijanden te vernietigen. Spelers beginnen met bommen die een keten van reacties op het scherm in gang zetten. Als vijanden worden verslagen, verzamelen spelers kogels die worden gebruikt om de vermenigvuldiger hoog te houden. Uiteindelijk is Akka Arrh een unieke shooter die spelers uitdaagt om elk zorgvuldig getimed schot te plannen om hun highscore te maximaliseren!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password