Je kan nu gratis een PlayStation Camera adapter aanvragen voor PS5.

De PlayStation VR headset werkt op PS5. Ook de PlayStation Camera van de PS4 kan meegenomen worden naar de PS5, maar daarvoor heb je wel een speciale adapter nodig. Deze is nu gratis aan te vragen.

Het aanvragen kan via onderstaande website, maar uiteraard kan niet iedereen er een aanvragen. Je moet een PlayStation VR headset hebben, waarvan je het serienummer moet vermelden.

http://camera-adaptor.support.playstation.com/nl-be

Wie geen adapter heeft om de oude PlayStation Camera aan de PS5 te hangen, zal de nieuwe PlayStation HD Camera moeten kopen om aan de slag te kunnen met PlayStation VR.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password