Je bent niet alleen in GreedFall

Een nieuwe trailer van GreedFall focust op Companions. In GreedFall ben je bovenal een diplomaat. Jouw personage wordt gedefinieerd door hoe je omgaat met de unieke situaties waarin jij je bevindt en met wie je omgaat. Denk goed over je keuzes na, want elke Companion hoort bij één van de vele facties of gilden inclusief alle vooroordelen en ambities die dit met zich mee kan brengen.

Elke Companion heeft naast de invloed van de factiedoelen ook eigen persoonlijke quests. Ze kunnen besluiten je te verlaten wanneer je deze quests te lang negeert. Besluit je ze te helpen, dan kan je een bondgenoot (of minnaar) voor het leven hebben. Je Companions weten wat je zegt en doet, dus houd rekening met hun reacties voor je een keuze maakt.

Denk goed na welke twee Companions je meeneemt, gezien elke Companion unieke vaardigheden biedt. Als je een uitdagend gevecht verwacht, overweeg dan om Coin Guard-huurling Kurt mee te nemen, die kan worden uitgerust als een stoere frontlinie-krijger. Wees buiten gevechten voorzichtig met het bedrijven van diplomatiek met een factie waar één van je Companions vijandig tegen is. Jouw keuzes zullen de wereld vormen, samen met het leven van de mensen erin.

GreedFall verschijnt op 10 september voor pc, PS4 en Xbox One.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password