Jax Jones samen met Zoe Wees en Pikachu in nieuwe muziekvideo

Jax Jones heeft ontegenzeggelijk de hitlijsten en radiostations in 2023 beheerst. Nu trapt de voor GRAMMY® Awards genomineerde en veelvuldig met platina onderscheiden dj en producer Jax Jones 2024 vlammend af met zijn opwindende nieuwe single ‘Never Be Lonely’ samen met de sensationele Duitse popzangeres-songwriter Zoe Wees. Maak je op voor een fascinerend avontuur dat muziek en verbeelding overstijgt. Luister HIER.

In de Pokémon-wereld willen Trainers hun dromen waarmaken met hun Pokémon-partners aan hun zijde. In de officiële muziekvideo van ‘Never Be Lonely’ begeven we ons in een toekomstige wereld waar Jax Jones en Zoe Wees een betoverende show geven. De echte magie vindt plaats wanneer de geliefde Pokémon Pikachu een grootse opwachting maakt. Terwijl vurige vonken het stadion verlichten, dompelt Pikachu het publiek onder in een adembenemend spektakel ter gelegenheid van deze bijzondere nieuwe single, waaronder een speciaal optreden van Ceruledge. Kijk HIER.

‘Never Be Lonely’ is de meest recente samenwerking tussen Jax Jones en The Pokémon Company International na zijn medewerking aan ‘Pokémon 25: The Album’ in 2021.

Jones besloot zijn formidabele jaar met de spannende aankondiging van zijn aankomende ep Midnight Snacks in 2024. Deze ep markeert een zinderende evolutie van het  popcentrische Snacks  naar een gerichte focus op clubcentrische creaties.

En met ‘Never Be Lonely’ uit zijn Snacks-repertoire nodigt Jax Jones je nu uit om met hem mee te gaan op zijn reis met Zoe Wees en Pikachu. Een nummer dat beslist de eerste van een reeks hits in 2024 zal zijn.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password