Jaws of the Lion , de eerste DLC voor Gloomhaven , zal beschikbaar zijn op 17 mei op PC en Mac

Asmodee Digital en Flaming Fowl Studios hebben vandaag aangekondigd dat Gloomhaven – Jaws of the Lion, de eerste DLC voor Gloomhaven, op 17 mei beschikbaar zal zijn voor PC en Mac. In deze bewerking van het gelijknamige bordspel worden spelers uitgedaagd met meer dan 30 uur aan nieuwe content, waaronder vier nieuwe huurlingen, nieuwe vijanden en 25 scenario’s, allemaal met tweaks van de maker van het oorspronkelijke spel, Isaac Childres.

De nieuwe Jaws of the Lion-scenario’s, die beschikbaar zijn als DLC voor Gloomhaven, zijn speelbaar via de Story Campaign nadat spelers het tweede scenario in het basisspel hebben voltooid. In 25 scenario’s kunnen spelers een nieuw deel van Gloomhaven verkennen terwijl een duistere dreiging voor de bewoners opdoemt. De stad wordt overspoeld door sekten en vermisten, elke nacht raken bewoners vermist en er doen duistere geruchten de ronde over afschuwelijk geschreeuw, vreemde stemmen en bloedvergieten.

Vier nieuwe huurlingen en 24 nieuwe gevechtsdoelen zullen beschikbaar zijn in de Story- en Guild Master-campagnes, waarbij spelers kunnen kiezen uit Red Guard, Hatchet, Demolitionist en Void Warden. Naarmate spelers vorderen, zullen ze het opnemen tegen 10 nieuwe vijanden en eindbazen, van Zealots tot Chaos Demons, moeilijke keuzes maken met 22 nieuwe stadsevents, en 10 nieuwe voorwerpen kunnen kopen uit kisten en nieuwe scenario’s.

De digitale versie van Gloomhaven is gebaseerd op het veelgeprezen, zes keer met een Golden Geek bekroonde bordspel met dezelfde naam, ontworpen door Isaac Childes, en biedt de meest veeleisende geesten de kans om ontelbare uitdagingen van legendarische moeilijkheidsgraad aan te gaan. Gloomhaven is volledig speelbaar in online coöperatieve multiplayer en biedt de volledige campagne van het originele bordspel, evenals de Guild Master-campagne, exclusief voor de digitale versie. Alle spelers moeten in het bezit zijn van de Jaws of the Lion DLC om toegang te krijgen tot de nieuwe multiplayer content.

Gloomhaven – Jaws of the Lion zal op 17 mei beschikbaar zijn op Steam, GoG, PC en Mac.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password