Japanse gastronomie staat op het menu in de nieuwe Tokyo Delight DLC voor Chef Life: A Restaurant Simulator

Liefhebbers van de Japanse keuken kunnen hun chopsticks tevoorschijn halen: de Tokyo Delight DLC voor Chef Life: A Restaurant Simulator, onderdeel van de LIFE-serie games, is nu beschikbaar voor alle platformen.
De nieuwe DLC voegt 8 iconische recepten uit de Japanse keuken toe aan de verzameling met internationale recepten in Chef Life: A Restaurant Simulator. Liefhebbers van tempura, ramen, gyoza en traditionele sushi kunnen hun Japanse kookvaardigheden nu oefenen met 24 nieuwe ingrediënten, waarmee ze hun klanten nieuwe maaltijden en smaakervaringen kunnen bieden. Naast een nieuw station om sushirijst mee te bereiden, zijn er vijf nieuwe serviesstukken beschikbaar om de perfecte tafeldekking mee te creëren.

Spelers kunnen hun restaurant transformeren in een gastvrije izakaya, rechtstreeks uit de straten van Tokio, dankzij 54 decoritems. Klanten mogen zich hullen in een complete, iconische outfit om als ware itamae aan tafel te gaan.

In Chef Life: A Restaurant Simulator kunnen spelers een eigen restaurant beheren, waarmee ze uiteindelijk zelfs kunnen worden opgenomen in de MICHELIN-gids en beroemde prijzen kunnen winnen. Daarvoor moeten ze op het hoogste niveau presteren in de keuken, de beste ingrediënten kiezen en op hun team vertrouwen om hun klanten elke dag weer tevreden te stellen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password