Japanse band VAMPS te horen in Code Vein en nieuwe trailer vrijgegeven

Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld en aangekondigd dat de beroemde Japanse hardrockband VAMPS te horen is in de third-person action RPG Code Vein. De game zal enkele nummers bevatten van hun vierde album “Underworld”, uitgegeven in juli 2017.

HYDE (L’Arc~en~Ciel) en K.A.Z (Oblivion Dust) vormen sinds 2008 de groep VAMPS en hebben tot nu toe 13 singles en 4 albums uitgegeven. VAMPS speelde eerder al op vele indoor en outdoor evenementen, zowel in Japan als in het buitenland. In 2016 gingen ze een samenwerking met het toonaangevende Amerikaanse managementbedrijf 10th Street Entertainment aan en zijn ze progressief uitgebreid in zowel hun muziekproductie als in het aantal optredens in het buitenland. Naast het onlangs uitgebrachte album “Underworld”, is het duo voortdurend op tour inclusief onder andere in Japan, Amerika, Latijns Amerika.

Code Vein zal in 2018 beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en digitaal voor pc.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password