James Bond keert terug als GoldenEye 007 op Xbox Game Pass

Sinds de oorspronkelijke release in 1997 is GoldenEye 007 een geliefde klassieker gebleven in de harten en gedachten van miljoenen fans over de hele wereld. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat GoldenEye 007 beschikbaar komt voor Xbox One en Xbox Series X|S als onderdeel van Xbox Game Pass.

Bovendien kunnen spelers die een digitale kopie hebben van Rare Replay, de 30-game compilatie van klassiekers van de bekroonde studio achter de originele release van GoldenEye 007, de game gratis downloaden en ervan genieten.

Of je nu een ervaren speler bent of een agent die voor het eerst het veld in gaat, GoldenEye 007 is een legendarische game-ervaring die je niet mag missen. We zullen binnenkort meer informatie delen, inclusief wanneer je kan verwachten in de schoenen van 007 te kunnen gaan staan.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password