Jagged Alliance: Rage! nu beschikbaar voor PC en consoles – Trailer

Stille nacht … sniper schot … geen alarm, alles kalm. Nog vier stappen en het einde van je beurt…” Met dit nieuwe kerstliedje van Jagged Alliance: Rage! brengen we dit jaar een tactische jungleoorlog naar de feestdagen. Vanaf vandaag kunnen gamers op pc, PlayStation4 en Xbox One,  de levens van hun geliefde Jagged Alliance personages hervatten in een gloednieuw avontuur dat zich 20 jaar na de originele game afspeelt.

Ivan Dolvich, Helmut “Grunty” Grunther, Charlene “Raven” Higgins, en meer van de oude Jagged Alliance-crew, zijn uit hun pensioen gehaald om een jungle vol met bandieten, die absoluut kool van de kerstman krijgen, op te ruimen. Ze wringen zich in allerlei bochten voor de campagne. Jagged Alliance: Rage! is een spin-off vol met bizarre personages, explosieve vuurgevechten, tactische stealth en zelfs experimentele drugs-krachten, die zowel solo als online co-op te spelen is. De SRP voor de pc-versie is €19,99 en de console-edities hebben een SRP van €29,99.

Jagged Alliance: Rage! wordt uitgegeven door HandyGames, familielid van het THQ Nordic-netwerk. HandyGames treedt op als een onafhankelijke uitgever, met de nadruk op kleine en middelgrote projecten of 3rd-party indie games.

Jagged Alliance is terug – Met een nieuw kijk op turn-based tactieken, avontuurlijke elementen en de welbekende eigenzinnige huursoldaten!
Deze spin-off speelt 20 jaar na de eerste Jagged Alliance af. Maak een roadtrip door de jungle hel om je geest en lichaam tot het uiterste te testen!
Sta samen met een paar bondgenoten tegenover een heel eiland geregeerd door de leider van een drugskartel en zijn gekke leger.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password