Jagged Alliance 3 krijgt grote content update

Het universum van Grand Chien blijft zich uitbreiden nu Haemimont Games zich voorbereidt op de aankomende update voor Jagged Alliance 3 op zowel PC als consoles volgende week. Samen met update 1.4 komt er gratis DLC voor alle bezitters van Jagged Alliance 3, met een spannende nieuwe questline.

Update 1.4, met de codenaam ‘Wolf’, introduceert een belangrijke zoektocht in het midden en het einde van de game met de titel ‘U-Bahn’ (Duits voor metro). Waarom deze Duitse naam? Omdat je de kans krijgt om geheimen te onthullen die sinds WW2 onder Grand Chien verborgen liggen, als je de confrontatie durft aan te gaan met de geduchte tegenstanders die ze beschermen. Deze nieuwe questlijn bestaat uit zeven uitgebreide kaarten binnen een laboratoriumcomplex. Als aanvulling op het thema introduceert update 1.4 een nieuw ondergronds transportsysteem, waardoor de naam nog relevanter wordt.

Maar er is meer: update 1.4 bevat ook talloze verbeteringen waar de community al lang om vraagt. Zoals verbeteringen in Sat View, een vernieuwd Conflictscherm, multiselectie in de inventaris, herziening van de sectorstash en tweaks in sommige Operations, en nog veel meer kleinere fixes en aanpassingen.

Bereid je voor op een Jagged vakantieseizoen, want Update 1.4 komt uit op 18 december!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password