Jagex doneert £25.000 aan goede doelen nadat ‘Tata Sleepy’ Old School RuneScape’s DMM Tournament wint

Old School RuneScape kroonde afgelopen weekend de winnaar van het DMM Tournament. De wedstrijd duurde de gehele maand en was Jagex’s bijdrage aan het #PlayApartTogerther-initiatief van de gamesindustrie. Duizenden gamers hadden zich aangemeld voor eens kans om zich te bewijzen als Old School RuneScape-speler van wereldklasse, om prijzen te winnen en om bij te dragen aan een waardig doel. Nu het toernooi is afgerond, gaat Jagex 25.000 pond doneren aan goede doelen op het gebied van geestelijke gezondheid.

In de live finale was een speler genaamd ‘Tata Sleepy’ de competitie te slim af en won zodoende: $1,000 USD, de Razer Ultimate Bundle, Intel i9 9900k CPU, Intel SSD, Intel Swag Bag en een jaar lang gratis Old School RuneScape-lidmaatschap. Er werden ook prijzen toegekend aan elke speler in de top 16.

Naast de spelersprijzen gaat Jagex ook £25.000 doneren aan haar drie partnerorganisaties voor geestelijke gezondheidszorg: CPSL Mind, The Prince’s Trust en Rise Above The Disorder. Dit maakt onderdeel uit van Jagex’s toezegging van £100.000 om hun werk tijdens de coronavirus-pandemie te ondersteunen.

Jagex hield ook verschillende in-game-activiteiten voor Mental Health Awareness Week. De samenwerking tussen het bedrijf en haar community was zo succesvol, dat Jagex voorspelt dat er nog eens £100.000 zal worden ingezameld boven op hun eerdere toezegging.

Rob Hendry, Executive Producer van Old School RuneScape, zei:
“We waren heel enthousiast om het DMM Tournament te zien en zijn blij met de ontvangst van onze spelers. Wereldwijd gaan we allemaal door een zeer moeilijke tijd. We vonden het ontzettend mooi om te zien hoe de community samenkwam om de goede doelen voor geestelijke gezondheidszorg te ondersteunen. We hebben het beste van het beste zien meedoen aan dit toernooi en worden weggeblazen door de skill die spelers laten zien.”

Gamebedrijven over de hele wereld zijn samengekomen om het #PlayApartTogether-initiatief te steunen. Elk van hen heeft hun gebruikers en fans aangemoedigd om de beste praktijken toe te passen in het belang van hun eigen gezondheid en die van hun familie en vrienden. Meer informatie over de steun van Jagex aan het initiatief en de donatie van £100.000 aan de goeden doelen is beschikbaar op: https://www.jagex.com/en-GB/news/4xffq8/we-can-all-play-apart-together

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password