Jagex brengt vandaag nieuwe gevechtsupdates naar runescape

Jagex is verheugd om vandaag de lancering van een nieuwe update voor de populaire fantasy MMO RuneScape aan te kondigen. Deze update verfijnt en verbetert de gevechtssystemen van het spel en levert een verbeterde gevechtservaring voor alle RuneScape-spelers.

Na een bèta-periode is deze update gemaakt in samenwerking met de RuneScape-gemeenschap en geeft het de aanzet tot een gemeenschapsgericht en toegankelijker hoofdstuk van de fantasy MMO, met een versterkt gevechtssysteem voor spelers om de wapens op te nemen.

Lees meer over de update van vandaag in de nieuwste Dev Diary: Combat Updates waarin wordt beschreven wat spelers kunnen verwachten van het vernieuwde gevechtssysteem, naast een groot aantal andere geweldige nieuwe verbeteringen om de algehele RuneScape-ervaring te verbeteren, met de spelers diep in het hart van het spel.

Gevechtsupdates (maart) Bevat:

  • Een verbeterd gevechtssysteem met belangrijke verbeteringen aan de belangrijkste spelmechanismen, waaronder Hit Chance, Damage Potential, Crit Strikes en Damage Caps.
  • Een vernieuwd melee-systeem, dat spelers meer toegankelijke vechtstijlen biedt, terwijl het vuur van de actie behouden blijft.
  • Extra diverse verbeteringen, waaronder een nieuwe kanaalbalk en tooltip-updates.
  • Voortzetting van de gevechtsverbeteringen die in het spel zijn aangebracht, waardoor de sterke relatie tussen RuneScape en de community wordt versterkt en er meer door spelers aangedreven veranderingen en verbeteringen mogelijk worden.

Voor oude en nieuwe spelers belooft Combat Updates een scherpere, leukere spelervaring te bieden, samen met extra verbeteringen van de levenskwaliteit die de kwaliteit van RuneScape’s gevechten voor iedereen verbeteren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password