Jackbox Party Pack 9 Nintendo Switch lokalisatie

Oproep aan alle Nintendo Switch eigenaren – je Jackbox paspoort is gearriveerd!

Een gratis content update voor The Jackbox Party Pack 9 is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Het Jackbox Language Pack lokaliseert de game volledig naar het Frans, Italiaans, Duits en Spaans – compleet met regiospecifieke content, gelokaliseerde credit songs, vertaalde ondertitels en bijgewerkte art assets.

Maar dat is niet alles, een gratis taal booster pack is nu beschikbaar voor alle andere platforms, die tal van nieuwe regio specifieke aanwijzingen en inhoud voor alle spellen in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans introduceert – evenals het pletten van een paar kleine bugs en het verbeteren van een aantal dingen ook!

Het Jackbox Party Pack 9 is nu beschikbaar in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans op alle platforms waar het beschikbaar is. Download de gratis update voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Steam en Epic en plan je volgende spelletjesavond met familie en vrienden vandaag nog!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password