Jackbox Nieuws Kick Trolls! Taalpakket! Feestelijk plezier!

Met de feestdagen eindelijk hier, is dit het perfecte moment om Jackbox te spelen met vrienden en familie die na een paar spelletjes vijanden zijn geworden, en zelfs willekeurige mensen op het internet … veilig. En om dat te doen, heeft Jackbox Games veel dingen in werking gesteld om ervoor te zorgen dat je de hele kerst plezier hebt!

Veiligheid en moderatie

Het streamen van Jackbox Games in het openbaar is allemaal leuk en aardig, totdat er een trol langskomt die iets ongepasts zegt. Gelukkig heeft Jackbox Games in de nieuwste releases, waaronder The Jackbox Party Pack 9, veiligheids- en moderatiefuncties ingebouwd voor een veiligere ervaring. Deze functies omvatten Profanity en Family-Friendly filters, Moderation, de mogelijkheid om spelers te schoppen en meer. Voor meer informatie, bekijk de video hierboven en lees de officiële Jackbox blog.

Het zou geen Kerstmis zijn zonder dingen te delen. Nu The Jackbox Party Pack 9 onlangs is uitgebracht, viert Jackbox Games de meest feestelijke tijd van het jaar met de allereerste 12 Days of Jackbox extravaganza! Van 5 tot 16 december organiseert Jackbox Games elke dag een andere stream, wedstrijd, giveaway of uitverkoop.

Taalpakket

Volgende week donderdag 8 december organiseren we een persconferentie, waar Jackbox de allereerste (en geheel gratis) Language Pack update voor The Jackbox Party Pack 9 uit de doeken zal doen. Deze lanceert op 15 december op Steam, Xbox en PlayStation en Nintendo Switch ontvangt deze update medio januari 2023.

Deze update zal spelers voorzien van een optie in het instellingenmenu om elk spel in het pack te spelen in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Latijns-Amerikaans Spaans of Castiliaans Spaans. Woord op de Noordpool is dat elk gebied ook exclusieve inhoud zal hebben. Blijf kijken voor meer details!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password