Jackbox Games kondigt Jackbox Party Pack 10 aan!

Jackbox Games, uitgever van de multi-format partygameserie The Jackbox Party Pack, heeft vandaag aangekondigd dat The Jackbox Party Pack 10 in het najaar van 2023 naar de belangrijkste platforms komt. Het tiende Party Pack bevat vijf nieuwe partygames en wordt volledig gelokaliseerd in het Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Jackbox Games onthult de nieuwe partygames de komende maanden en deelt ook wat inzicht achter de schermen tijdens de Inside The Box livestreams, die plaatsvinden op de officiële Twitch- en YouTube-kanalen.

De Jackbox Party Pack 10 markeert tien jaar Party Packs – om de gelegenheid te vieren heeft Jackbox Games een feestelijke video gemaakt met een aantal speciale berichten van fans, streamers en medewerkers van Jackbox Games.

De festiviteiten stoppen daar niet! In de aanloop naar de release van The Jackbox Party Pack 10 zet Jackbox Games elke maand een Party Pack in de schijnwerpers, deelt het een kijkje achter de schermen van het ontwikkelingsproces en organiseert elke maand een speciale livestream met leden van het ontwikkelingsteam. Je kunt nu zelfs alles lezen over het maken van het originele The Jackbox Party Pack!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password