It Takes Two komt naar Nintendo Switch

Vandaag heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat It Takes Two, winnaar van meer dan 90 awards waaronder The Game Awards en Game of the Year van DICE, naar de Nintendo SwitchTM komt op 4 november 2022. It Takes Two, oorspronkelijk ontwikkeld door Hazelight Studios en uitgegeven onder het EA Originals-label, biedt dezelfde geprezen co-op-ervaring, geoptimaliseerd voor Nintendo Switch.

“Als Nintendo-fan vind ik het geweldig dat Switch-spelers eindelijk van It Takes Two kunnen genieten”, aldus Josef Fares, oprichter en Game Director van Hazelight Studios. “Turn Me Up Games heeft een uitstekende staat van dienst in het introduceren van games voor Nintendo Switch, en we vertrouwen erop dat hun expertise de fantastische wereld van It Takes Two over kan brengen op het platform.”

Met de port van Turn Me Up Games, een ervaren studio die gespecialiseerd is in Nintendo Switch-games, kunnen spelers in de lokale co-op van It Takes Two duiken met een tweede set Joy-Cons, een gamepad of door twee Switch-consoles te koppelen. Spelers die de game bezitten kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass*. Daarnaast kan het verhaal over een relatie die onder druk staat worden beleefd met nieuwe voice-overs in het Japans, Frans, Duits en Spaans, en ondertiteling in meerdere talen.

“We zijn enorme fans van Hazelight en It Takes Two, en we kunnen niet wachten om dit spel voor Nintendo Switch te ontwikkelen”, aldus Scott Cromie van Turn Me Up Games. “We hebben in het verleden samengewerkt met Josef om zijn met een BAFTA bekroonde game, Brothers: A Tale of Two Sons, naar de Switch te brengen, en dankzij deze samenwerking kunnen we nóg een bekroonde titel naar het platform brengen. Spelers kunnen dezelfde nadruk op avontuur en meeslepende verhalen verwachten in It Takes Two – dat bij sommige spelers al een speciaal plekje in het hart heeft – maar nu op Nintendo Switch.”

In It Takes Two proberen spelers het ingewikkelde web te ontrafelen waarin Cody en May verstrikt zijn geraakt door een magische spreuk die ze in poppen heeft veranderd. Ze komen steeds weer voor nieuwe, belachelijke en hilarische uitdagingen te staan, mede door de onvoorspelbaarheid die de levels te bieden hebben. Of het nu gaat om op hol geslagen stofzuigers, gladde liefdesgoeroes met veel meningen of een nachtclub die dringend een dj nodig heeft: er duiken steeds weer obstakels op die voor hilarische en hartverwarmende momenten zorgen. Kortom: Cody en May moeten goed samenwerken en alles op alles zetten om hun gebroken huwelijk te redden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password