IO Interactive viert hun 25 jarige bestaan

IO Interactive, de onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever van videogames achter onder andere de HITMAN-franchise en het aankomende Project 007, een origin story van James Bond, en Project Fantasy, viert zijn 25e verjaardag. Een speciale website neemt fans mee op een reis terug naar de oprichting van de studio op 16 september 1998 en biedt unieke inzichten in de cultuur van IO Interactive en hoe het erfgoed de toekomst vormgeeft.

Er is veel te vieren, zowel uit het verleden als het heden. IO Interactive en hun teams blijven hun creativiteit loslaten op elke game die ze maken. Hun volgende stappen zijn de toevoeging van nieuwe content in Hitman: World of Assassination en een terugblik op een van de populairste games van de HITMAN-franchise, Hitman: Blood Money.

Een reeks evenementen om te vieren in Hitman: World of Assassination

Spelers worden uitgenodigd om mee te doen aan de festiviteiten en te genieten van een lange lijst met in-game evenementen. Twee Elusive Target Missions, Bad Boy en The Food Critic, keren terug in de game en zijn beschikbaar tussen 13 en 23 oktober en 20 en 30 oktober.

Hitman: World of Assassination biedt spelers ook nieuwe uitdagingen en coole pakken gedurende de hele maand oktober. Met name The Mills Reverie Halloween Event komt terug op 26 oktober. Vanaf dezelfde dag kunnen fans met de Codename 47-uitdaging een retro-skin en -pak voor Agent 47 vrijspelen. Op 27 oktober kunnen livestreamfans een exclusief Purple Streak Suit vrijspelen als Twitch-drop tijdens het kijken naar hun favoriete contentmakers.

Hitman: Blood Money Reprisal later dit jaar verkrijgbaar op Android, iOS en Switch

Hitman: Blood Money, de game waarin het ontstaansverhaal van Agent 47 wordt gekoppeld aan zijn confrontaties met de Franchise, een rivaliserende organisatie van zijn handlangers bij de International Contract Agency, is sinds de release in 2006 al geremasterd en geport op vele platforms. Hitman: Blood Money Reprisal, een nieuwe versie van de game ontwikkeld en uitgegeven door Feral Interactive, in samenwerking met IO Interactive, komt binnenkort uit op Android, iOS-apparaten en Nintendo Switch.

IO Interactive wil een spelervaring bieden voor alle spelers, nieuw en oud. Degenen die al bekend zijn met Hitman: Blood Money krijgen de kans om de game onderweg opnieuw te beleven, terwijl nieuwe spelers de beroemde infiltratiegame met hoge inzet uit de eerste hand kunnen ervaren. Hitman: Blood Money Reprisal komt dit najaar uit op iOS- en Android-apparaten. De Switch-versie volgt deze winter.

De nieuwste Elusive Target-missie komt eraan

Spelers van Hitman: World of Assassination kunnen op 27 oktober genieten van de volgende Elusive Target Mission: The Drop op 27 oktober. Ze krijgen de taak om een internationale DJ-drugsbaron uit te schakelen, gemodelleerd naar het uiterlijk van de wereldberoemde DJ Dimitri Vegas.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password