Inzetten in de aanslag! Schell Games onthult gameplay voor VR-horrortitel Silent Slayer: Vault of the Vampire

Games heeft vandaag gameplay onthuld voor Silent Slayer: Vault of the Vampire, de eerste VR-horrortitel van de studio. Silent Slayer is een spannende single-player jumpscare horrorgame waarin spelers in stilte sluimerende vampiers moeten vernietigen voordat ze wakker worden. De game wordt in 2024 gelanceerd voor Meta Quest 2, Meta Quest Pro en Meta Quest 3 VR-headsets en gretige slayers kunnen de game vandaag al op de Meta Quest Store vinden.
Silent Slayer: Vault of the Vampire beginnen spelers aan een mythische zoektocht om een machtige clan van oude vampiers te verslaan. Spelers moeten de verdediging van hun doodskisten zorgvuldig ontmantelen met behulp van verschillende gereedschappen, waardoor de perfecte gelegenheid ontstaat om een staak door het hart van ondode vijanden te steken. Stilte en precisie zijn essentieel – één verkeerde beweging en de getande monsters komen in opstand en zuigen de levenskracht van de speler onmiddellijk weg.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password