Into the Starfield – Ep 3: The Sound of Adventure

Vandaag presenteert Bethesda de volgende aflevering van de lopende Into the Starfield-videoserie. In deze aflevering praten Bethesda Game Studios Audio Director Mark Lampert en Starfield componist Inon Zur over de muziek en het sound design van Starfield. Luister hoe Lampert en Zur het artistieke proces bespreken, hoe de muziek de ervaring van de speler beïnvloedt en de zoektocht naar antwoorden die aan de basis ligt van de muziek van Starfield.
“Starfield is het meest ambitieuze project waar ik ooit aan heb gewerkt,” zegt Zur. “Het is een uitgestrekt spel over een uitgestrekte plaats, maar meer dan wat ook stelt het moedig grote vragen – filosofische vragen en belangrijke vragen – die mensen gewoonlijk niet durven of niet de moeite nemen te stellen.” 

Starfield verschijnt exclusief op Xbox Series X|S en PC op 11 november Fans kunnen het op dag één spelen met Xbox Game Pass.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password