Interstellair reizen – Verleg de grenzen in Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program heeft de reputatie gekregen dat het de fysica van ruimtereizen op een wetenschappelijk correcte manier weergeeft. Voor het vervolg wil Intercept Games hierop voortborduren met de introductie van interstellair reizen, dat spelers op een reis van ongekende schaal naar de verre uithoeken van de ruimte stuurt.

In de video hieronder delen het ontwikkelteam van Kerbal Space Program 2 en schrijver Paul Gilster, auteur van Centauri Dreams, de concepten en filosofie die hen geleid hebben bij het begrijpen en maken van interstellair reizen. Deze video biedt ook diepgaande informatie over de gloednieuwe reissystemen, de verschillende aandrijfmotoren en meer.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password