Internationale Vrouwendag-content vandaag beschikbaar in EA Sports FIFA 23

Vandaag heeft EA SPORTS, in samenwerking met de onafhankelijke ontwerper Harkian “Harky” Kalsi, nieuwe International Women’s Day (IWD) vanity items aangekondigd. Deze items zijn beschikbaar in de populairste speltypen van EA SPORTS FIFA 23. Spelers kunnen deze items kopen en dragen in de game om hun solidariteit te tonen met de groei van het vrouwenvoetbal wereldwijd.

Een IWD-shirt zal beschikbaar zijn voor spelers in FUT, samen met laarzen die beschikbaar zijn voor spelers in de speltypen Pro Clubs en VOLTA FOOTBALL. Deze door Harky ontworpen vanity items gebruiken de kleur paars, de primaire kleur van IWD, om de steun van EA SPORTS aan de gelijkheid van vrouwen op en buiten het veld te illustreren.

EA SPORTS kondigt aan Sam Kerr (Chelsea), Chloe Kelly (Manchester City), Catarina Macario (Lyon) en Dzsenifer Marozsán (Lyon) aan als officiële FIFA 23-ambassadeurs voor IWD. Deze voetbalsterren zullen allemaal te zien zijn in de IWD vanity items en ontvangen een custom bal gemaakt door Harky.

IWD vanity items zullen beschikbaar zijn in het spel op 7 maart 2023.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password