Intense Arcade Racer Phantom Spark onthuld met spannende debuuttrailer

Thunderful, Coatsink en Ghosts zijn verheugd om hun volledig nieuwe, op momentum gebaseerde tijdritracer Phantom Spark te onthullen via een nieuwe trailer die op de Future Game Show is verschenen. Er zijn geen grenzen aan je snelheid in Phantom Spark, waardoor je wordt aangemoedigd om je grenzen te verleggen en risico’s te nemen om tijdritrecords te verpulveren in de kronkelende, achtbaanachtige levels. Phantom Spark bevat zowel een volledige singleplayer-campagne als de optie om het tegen elkaar op te nemen via lokale split-screen en online asynchrone multiplayer en wordt gelanceerd op pc en Nintendo Switch. Vraag Phantom Spark nu aan op Steam.

De levendige wereld van Phantom Spark bevat een groot aantal gedenkwaardige personages tegen wie je het op moet nemen tijdens de singleplayer-campagne van de game. Maak kennis met de bewakers van elke baan en gebruik je kennis en vaardigheden om ze te verslaan in 1-op-1 races. Zo kun je verbanden leggen, nieuwe levels vrijspelen en nieuwe cosmetisch aangepaste schepen vrijspelen naarmate je vordert in de game.
omentum is alles in deze zwaartekracht tartende future-fantasy tijdritracer. Beheers de eeuwenoude paden van dit vergeten land terwijl de voorouderlijke beschermers je de weg wijzen. Weef door spectaculaire ruïnes en zweef door de lucht terwijl je je ultieme doel van perfectie nastreeft via de makkelijk te leren en moeilijk te beheersen gameplay van de game.

In Phantom Spark kun je het niet alleen lokaal tegen je vrienden opnemen via splitscreen, maar ook wereldwijd dankzij de online leaderboards. Neem het op tegen de geesten van andere spelers en smeed nieuwe online rivaliteiten met andere spelers terwijl je probeert de perfecte tijd neer te zetten op meer dan 30 circuits.

“Het is zo spannend om Phantom Spark eindelijk met de wereld te kunnen delen”, zegt Torfi Asgeirsson, medeoprichter van Ghosts. “Dit is nog maar de eerste stap en we kunnen niet wachten om in de toekomst meer te delen en mensen het spannende gevoel van momentum te laten voelen dat de game biedt als ze hem uiteindelijk in handen krijgen!”

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password