Inside Xbox op gamescom 2019

Inside Xbox was live aanwezig bij gamescom 2019 en fans kregen daar meer informatie over de grootste aankomende games en welke nieuwe titels beschikbaar zullen zijn via Xbox Game Pass. Hier een kort overzicht van een aantal aankondigingen:

Gears 5

We hebben het gloednieuwe speltype Horde onthuld, waarmee we nieuwe gameplay-functies en de Ultimate-vaardigheden toevoegen aan de game. Elk Horde-personage heeft nu een unieke Ultimate-vaardigheid. Dit geldt ook voor cross-over-personages als Sarah Connor van Terminator Dark Fate, en Kat en Emile uit het eveneens aangekondigde Halo: Reach-personagepakket. Het Halo: Reach-personagepakket maakt deel uit van de Gears 5 Ultimate Edition. De game wordt uitgebracht voor Xbox One, Windows 10 en Steam, en is inbegrepen bij Xbox Game Pass Ultimate. Verder krijgt onze samenwerking met AAPE een vervolg. Als je de items tijdens de E3 hebt gemist, krijg je in de toekomst dus nieuwe kansen. Ten slotte maakten we bekend dat Gears 5 beschikbaar is als pre-order op Steam en op alle platformen tegelijk zal verschijnen.

Meer geweldige games komen naar Xbox Game Pass

Gisteren werden er acht nieuwe games voor Xbox Game Pass aangekondigd, waaronder drie grote titels die nu beschikbaar zijn! Devil May Cry 5 en Stellaris: Console Edition sluiten zich aan bij Xbox Game Pass voor console en Age of Empires: Definitive Edition sluit zich aan bij Xbox Game Pass voor pc.

19 augustus

  • Age of Empires: Definitive Edition (Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate)
  • Devil May Cry 5 (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass Ultimate)
  • Stellaris (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass Ultimate, Coming Soon to Xbox Game Pass for PC)

22 augustus

  • Ape Out (Xbox Game Pass PC, Xbox Game Pass Ultimate)
  • Kingdom Come: Deliverance (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate)

27 augustus

  • Bard’s Tale IV (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate)

30 augustus

  • Blair Witch Project (Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC, Xbox Game Pass Ultimate)

X019

Op E3 hebben we X019 aangekondigd, waar we alles rondom Xbox vieren. In november strijkt X019 in Londen neer. Tijdens gamescom heeft Aaron Greenberg van Xbox aangekondigd dat X019 plaatsvindt in de Copper Box Arena van 14 – 16 november. Op 14 november starten we dit feest met een speciale aflevering van Inside Xbox met fantastische nieuwtjes, onthullingen en meer verrassingen. Daarna gaan we direct door met het Xbox FanFest.

Op 15 en 16 november heeft X019 gloednieuwe speelbare demo’s, developer panels, Xbox gear en onvergetelijke ervaringen die we later onthullen. Tickets zijn vanaf dinsdag 24 september te koop. Alle opbrengsten doneren we aan goede doelen.

Meer informatie over X019 lees je in het volledige nieuwsbericht.

Speel op een hoger niveau met de Xbox draadloze controllers – Night Ops Camo Edition en Sport Blue Special Edition

Dit najaar brengen we twee nieuwe Special Editions op de markt van de Xbox draadloze controllers.

De Xbox draadloze controller – Night Ops Camo Special Edition is de eerste in een gloednieuwe serie controllers, met een variatie op een klassiek en bekend patroon: camouflage. Het donkere kleurenpatroon met zwart, grijs en warm goud-metallic en de textuur van de body geven een ruige en urban look aan deze Xbox draadloze controller – Night Ops Camo Special Edition, die vanaf 8 oktober verkrijgbaar is.

De Xbox draadloze controller – Sport Blue Special Edition is de derde controller in de Sport-serie en is geïnspireerd door sport lifestyle, sportkleding en popcultuur. Net als zijn voorgangers (de Sport White Special Edition en de Sport Red Special Edition) heeft de Xbox draadloze controller – Sport Blue Special Edition een geometrisch ontwerp met opvallende metallic accenten en een navigatiepad in metallic. De controller is vanaf 17 september verkrijgbaar.

Je kan beide controllers nu pre-orderen in winkels of online.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password