Inside Xbox keert vanavond terug met Grounded en meer

Met de eerste nieuwe aflevering voor 2020 keert Inside Xbox vanavond, dinsdag 7 april, om 23 uur CET terug. Zoals het grootste deel van de wereld werken we momenteel vanuit huis, maar we hebben zowel oude als nieuwe vrienden die je het laatste nieuws brengen over Grounded, Gears Tactics, Sea of Thieves, Xbox Game Pass, enkele verrassingen van ons ID@Xbox-team en meer.

Bekijk Inside Xbox live vandaag via MixerTwitchYouTubeFacebook en Twitter, of bekijk hoogtepunten en de volledige show on-demand nadat deze is uitgezonden. Vanwege de unieke omstandigheden van uitzenden vanuit huis, zullen captions, audiobeschrijvingen en gelokaliseerde ondertitels later deze week beschikbaar zijn.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password