Inside Xbox in het kort, september 2019

In de septemberaflevering van Inside Xbox keken we naar de singleplayer scifi-RPG The Outer Worlds die binnenkort uitkomt, en spraken we met Jon Bernthal over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Daarnaast kreeg je alle info over toegangskaarten voor de X019 op 14 november in Londen.

Preview van Project xCloud
Met Project xCloud heb je straks nog meer mogelijkheden om te spelen waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft nooit meer te wachten op downloads en updates, want je kunt direct streamen vanuit de cloud. In oktober gaat de eerste fase van start met een technische preview voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid Korea. Microsoft begint halverwege oktober met een preview, waarvoor ze een beperkt aantal uitnodigingen weggeven. In de loop van het jaar krijgen meer mensen een voorproefje en voegen we meer games toe.

Atlas binnenkort in Xbox Game-preview
Verken de wereldzeeën en word een legendarische piraat. Dat is waar het allemaal om gaat in Atlas. Beleef samen met duizenden andere spelers een grandioos avontuur in één van de grootste open gamewerelden ooit. In deze aflevering van Inside Xbox vertellen we hoe je van Atlas het ultieme piratenavontuur kunt maken. Je kunt de game vanaf 8 oktober spelen in Xbox Game Preview voor Xbox One, inclusief cross-play tussen Xbox One en Steam.

Xbox Game Pass voor PC
In deze Inside Xbox gaan we ook in op vier nieuwe titels die je binnenkort kunt spelen met Xbox Game Pass voor PC (bèta):

  • DiRT Rally 2.0
  • Bad North
  • Cities: Skylines
  • Saints Row IV: Re-Elected

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password