Innovatieve mode ontmoet het Diablo-universum in een nieuwe samenwerking met Han Kjøbenhaven

Diablo draagt Han Kjøbenhaven! De Milan Fashion week in Italië kreeg een helse verrassing toen het iconische Deense modehuis een exclusieve samenwerking onthulde met Blizzard Entertainments Diablo IV. De wereldwijde samenwerking benadrukt de unieke synergie van de twee culturele grootmachten en fans van beide universums zullen later dit jaar kunnen pronken met de stijlen.

HIGH FASHION STEEKT OVER NAAR DE HEL

  • De “Chthonic Penumbra”-collectie is een artistieke visie geboren uit de donkere hoeken van een genrebepalende game. De ontwerpen bevatten handgemaakte elementen in imitatiebont, veganistisch leer, veren en veel grijze en zwarte tinten, met zachtere complimenten van wit, parels en chroom. De dramatische showcase is bedoeld om beelden te inspireren van “de hel als een prachtige plek”.
  • Deelnemers aan de show werden getrakteerd op een high-concept reis door creatief directeur Jannik Wikkelsø Davidsens opvallende sculpturale ontwerpen, geïnspireerd door thema’s uit de wereld van Sanctuary en Diablo IV’s moeder der demonen, Lilith. De show werd ook begeleid door dystopische audio en levendige, bloedrode stoffen, waardoor een dramatische, legendarische ervaring werd gecreëerd.
  • De pret-á-porter collectie zal debuteren als onderdeel van de herfst/winter 2023 ready-to-wear showcase en zal in de zomer van 2023 te koop zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password