Innovatieve Fantasy Deck-Builder Verses of Enchantment aangekondigd voor PC op Steam

Onafhankelijke ontwikkelaar Nachtvlam heeft vandaag aangekondigd dat hun gloednieuwe, op de 18e eeuw geïnspireerde fantasy strategie deck-builder, Verses of Enchantment, later dit jaar op Steam zal verschijnen.

Speel als een aspirant-tovenaar in een 18e eeuwse fantasiewereld. Word de ultieme tovenaar terwijl je het rijk verkent en magie in de vorm van kaarten leert van een cast van unieke en diverse personages. Bestudeer en leer de geheimen van de vijf verschillende magiescholen die de wereld dicteren en verzamel spreuken in de vorm van kaarten om een bibliotheek van vaardigheden en kennis op te bouwen.

Neem het op tegen ervaren tovenaars en stel je magie op de proef door middel van deck-building gevechten in de campaign, versus en gauntlet modes. Strijd door het beïnvloeden van door de AI gegenereerde poëzie, met behulp van spreuken die voortkomen uit eerder gespeelde kaarten. Denk strategisch vooruit op je tegenstanders om de woordkunst te beheersen en een meester te worden in berekend proza. Word een van de groten terwijl je spreuken en poëzie samenweeft in Verses of Enchantment.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password