Injustice 2 Ultimate Edition / Ultimate Pack

Wij kregen van Warner Bros. Entertainment een Ultimate Pack code ter beschikking om Injustice 2 te upgraden naar de Ultimate Edition.  Dit pakket heb ik ondertussen uiteraard uitgebreid gespeeld. Een review voor Injustice 2 hebben we al eerder gedaan, dus we gaan het hier deze keer hebben over de inhoud van dit pakket (en dan voornamelijk over de personages) en mijn ervaring met de beschikbare inhoud. Het Ultimate Pack geeft je toegang tot de Ultimate Edition. Hierin zitten 9 extra personages, 2 exclusieve gear-shaders, en skins voor Power Girl, John Stewart, en Reverse-Flash, kortom de inhoud van  Fighter Pack 1,2 en 3. Zoals je hier kan lezen gaat het hier dan ook om een zeer interessant en uitgebreid pakket voor de fans.

Eerst en vooral wou ik de Teenage Mutant Ninja Turtles uitproberen. Je kiest een Turtle waarmee je vecht waarbij tijdens het gevecht de andere Turtles verschijnen en aanvallen bij special moves. De turtles spelen lekker vlot, en voelen best speciaal aan dankzij de special moves waarbij de andere Turtles even komen helpen. Geweldig ook is de dynamiek die je ziet tussen de Turtles, aangezien ze bij elke move altijd wel even een interactie met elkaar aangaan. Verder zijn ze stuk voor stuk ook snelle en wendbare vechters en daar ben ik altijd wel fan van!

Na The Turtles was het de beurt aan Atom. Zelf ben ik niet bekend met dit personage, maar dat is natuurlijk niet belangrijk. Zolang hij maar goed speelbaar is in deze game. Zijn krachten zijn best wel interessant te noemen. hij kan zichzelf doen krimpen zonder verlies van kracht om zo zijn tegenstander in elkaar te timmeren. Persoonlijk vond ik hem niet zo vlotjes spelen, hij is best wel snel, en beschikt over goede moves, maar toch vond ik mijn draai niet echt met hem. Al ben ik wel fan van zijn Teleport Abillity. NEXT!

Next up is StarFire. Dit personage is lid van de Teen Titans. Als krachten heeft ze de gave om te kunnen vliegen, super visie en energy blasts. Dit is een personage dat zeer snel en vlot kan bewegen. En daardoor ook eerder mijn ding. Ze heeft enkele zeer handige energy attacks die in combinatie met haar snelle combo’s haar tegenstanders snel kunnen overwelmen. Ze past ook perfect bij de rest van de cast in deze game. Haar zal ik dus wat vaker gaan gebruiken.

Tijd om Hellboy eens onder handen te nemen. Hij is lid van het Bureau for Paranormal Research and Defense. Waar hij het opneemt tegen heksen, demonen en ander tuig. Hij is een gastpersonage afkomstig van Dark Horse Comics. Zelf vind ik hem om eerlijk te zijn het minste personage uit dit pakket. Nu ja, hij is zeker geen slecht personage, maar hij speelt zeer traag en log. En dat is nu net een speelstijl die mij niet zo ligt. Al wordt zijn traagheid natuurlijk wel gecompenseerd met zeer krachtige aanvallen. Hierdoor kan je door goed te timen elke tegenstander wel te baas.

Tijd voor een iets sneller personage. Deze keer is het de beurt aan Enchantress. Ze is een krachtige gebruiker van magie, waarbij ze zelfs een minion kan oproepen om even een aanval mee te komen doen. Ze is trouwens een erg snelle vechter, en daar hou ik wel van! Ze heeft niet de meest krachtige aanvallen. Maar vanwege haar snelheid kan ze best wel haar mannetje staan. Voor mij persoonlijk is dit samen met Leonardo mijn favoriete personage uit deze dlc. Sterker nog, ze is ook min of meer mijn favoriete personage aan het worden in de volledige game. Ik vermoed dan ook dat ze na nog wat meer te spelen mijn nieuwe main character zal worden in Injustice 2.

Black Manta is de aartsvijand van Aquaman, en nu ook speelbaar in Injustice 2. Black Manta maakt gebruik van wapens en gadgets tijdens het vechten, zo heeft hij explosieve aanvallen, en beschikt hij over een jetpack en lasers. Verder heeft hij ook nog een harpoen aanval, waarmee hij de tegenstander naar zich kan trekken. Net zoals Scorpion uit Mortal Kombat dit kan.

Over Mortal Kombat gesproken… Ook Raiden en Sub-Zero zijn speelbaar in dit pakket. Als veteranen uit Mortal Kombat spelen beide vechters dan ook erg vlot. En uiteraard spelen ze min of meer hetzelfde als in Mortal Kombat, met dezelfde moves en vaardigheden. Ik ga aan hun dan ook niet te veel woorden aan vuilmaken. Het is natuurlijk een leuke extra dat deze personages nu ook in deze game zitten. Maar zelf had ik dan liever 2 comic book helden gezien. Als ik met hen wil spelen zal ik Mortal Kombat X wel even opzetten, dan heb ik tenminste ook de beschikking over Fatalities.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password