Injustice 2 Ultimate Edition

Injustice 2 Ultimate Edition
Injustice 2 Ultimate Edition
Release Datum:Genre:Platform:, , Ontwikkelaar:, Uitgever:Getest op:

Injustice 2 is al enige tijd uit op console, na lang wachten krijgen we nu ook een release op PC. Is het een geslaagde port, of blijven we beter bij de console versie?

Injustice 2, het vechtspel waar we de heroes en villains van DC Comics kunnen gebruiken om elkaar tot een pulp te slagen heeft eindelijk zijn plaats op het PC platform gekregen! Er zijn geen veranderingen aan gameplay gebracht, hierom verwijzen we je heel even naar onze originele review van Injustice 2.

Maar om toch kort te vermelden, Injustice 2 was zeker een spel dat ons wist te bekoren. Het deed enorm veel zaken goed. Fantastische trainingsmode, stabiele online connectie, vermakelijk verhaal en een groot aanbod aan singleplayer content voor een fighting game.

Nu voor de pc versie zelf. Dit is een voorbeeld voor alle game developers van hoe een port naar PC moet zijn. De grafische opties die zijn toegevoegd om er zeker van te zijn dat de meeste pc’s deze game toch zeker kunnen draaien zijn mooi uitgebreid. Niet alleen heb je veel keuze zoals je beneden kan zien, ook word elke optie nog eens duidelijk uitgelegd.

Maar wacht! Ben je toch niet zeker welke opties nu het beste zijn voor jou pc? Geen zorgen, daar hebben ze zeker aan gedacht. Zodat je zeker kan zijn dat je het spel op de best mogelijke settings speelt die jou computer toelaat, hebben ze er een AutoConfig optie aan toegevoegd. Deze zal een test uitvoeren en aan de hand van de resultaten de settings van je spel aanpassen zodat je optimaal van het spel kan genieten.

Een leuke toevoeging in het algemeen bij Injustice 2 die ook op de console versie aanwezig was is de Offline Input Delay. Hierdoor kan je kiezen of je de verhoogde input delay van online ook wenst te gebruiken in offline mode. Dit zal je helpen om je combos beter aan te voelen wanneer je deze offline oefent en vervolgens online gaat gebruiken.

Injustice 2 had al veel zaken waar andere fighting games op jaloers mochten zijn. Nu mogen ze er nog een bij tellen. Het is PC Port die zeker geapprecieerd zal worden en hopelijk zo een duidelijke standaard zal zetten voor andere games in de toekomst!

Good

  • Sterk verhaal
  • Multiverse-modus
  • Gemakkelijk te leren
  • Karakters aanpassen met gear

Bad

  • Geluk nodig om de juiste gear te pakken te krijgen
  • Niet alle personages zijn even interessant
9

Fantastisch

Godskrai is een zeer competitieve gamer die graag tot het uiterste gaat om een game onder de knie te krijgen. Hij hoopt dat we samen kunnen werken aan een beter toekomst voor gamers en de games.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password