Injustice 2 – Legendary Edition

Injustice 2 – Legendary Edition
Injustice 2 – Legendary Edition
Release Datum:Genre:Platform:, , Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

Toen we voor het eerst aan de slag gingen in 2013 met Injustice – Gods Among Us was iedereen al laaiend enthousiast. Later op 11 mei 2017 kwam Neatherrealm Studios met Injustice 2 op de proppen. Opnieuw een schot in de roos! Nu gaan we terug naar de huidige tijd waar Injustice 2 – Legendary Edition op ons staat te wachten. Wat is nu net het verschil met de normale editie?

Legendary

Laten we eerst even kijken wat deze Legendary Edition nu net allemaal bevat. Om te beginnen hebben we de 10 extra personages: Hellboy, Atom, Enchantress, Red Hood, Darkseid, Starfire, Black Manta, Raiden en SubZero (van Mortal Kombat). Last but not least de Teenage Mutant Ninja Turtles! Alle 4 de geliefde schildpadden (Donatello, Leonardo, Michelangelo en Raphael) zijn van de partij. Als volgend zijn er nog 5 premium skins ingesloten: Power Girl (Super Girl), John Stewart (Green Lantern), Reverse-Flash (Flash), Grid (Cyborg) en Black Lightning (Raiden).

De Learn Hub is ook compleet aangepast en een pak uitgebreider dan voorheen. De must-play tutorial voor beginner of expert. Er zijn ook verschillende nieuwe items toegevoegd voor elk personage. Je kan je fighters vanaf nu ook verder upgraden tot level 30. Als je de Day 1 editie koopt van de game krijg je ook nog een exclusieve coin, 11.000 Crystals (de in-game valuta), een exclusieve steelcase en een Epic Comic Exclusive Download Steel Card.

DLC Personages

In deze review gaan we vooral focussen op de nieuwigheden in deze versie van de game aangezien de standaard versie hoogstwaarschijnlijk goed gekend is bij de meeste van ons. Hier kan je onze originele review vinden en op deze link de PC versie die we gecovered hebben. Dus laten we allereerst enkele interessante personages kort even overlopen.

  • Red Hood: gepakt en gezakt met zijn 2 wapens en rode helm is deze anti-held klaar om de ene combo na de andere te knallen. Pun intended. Hij is geen makkelijk iemand om te masteren maar met de nodige inspanning kan je vanop alle afstanden je tegenstander te slim af zijn. 

  • Hellboy: de krachtpatser gekend van de films laat je alle hoeken van de kamer zien met zijn gigantische vuist en klepper van een pistool. Heel uitgebreide moveset voor deze grote jongen, voor ieders wat wils!

  • Atom: klein of groot, het maakt voor Atom niets uit. Voor je het weet krijg je een stevige klap op je neus. Interessante combo’s, leuke special moves en uitgebreid je tegenstander de grond in boren.

  • Teenage Mutant Ninja Turtles: ondanks dat de jongens maar 1 slot innemen op de roster kan je ze ook apart spelen. Als Leonardo kan je de hulp inroepen van de andere Turtles. Elke TMNT heeft zijn iconische wapens ter beschikking en de kreet “Cowabunga!” in de aanslag. Ze zijn zeker een meerwaarde aan Injustice 2.

Al bij al is elk personage uniek op zijn/haar manier en zeker de moeite waard om te spelen.

Conclusie

Aangezien hier om een uitgebreidere versie gaat van de originele game is er buiten bovenstaande veranderingen niks extra. Het verhaal is hetzelfde als voorheen, de extra personages zijn dus niet aanwezig daar. Je kan ze natuurlijk wel gebruiken in alle andere modi zoals online, versus en arcade. Mocht je het verhaal nog niet hebben gespeeld is het zeker een aanrader. Het volgt de eerste Injustice game op dus als je niet kan volgen kan je beter die eerst spelen.

Injustice 2 – Legendary Edition is een absolute meerwaarde tegenover de originele editie. De DLC personages houden de fighting game interessant genoeg om te blijven spelen. Zowel grafisch als gameplay gericht blijft dit een topper van een game dus waarom niet ineens voor de Legendary Edition gaan?

Good

  • Interessante DLC charachters
  • TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!!

Bad

  • Verhaal niet vernieuwd
  • Raiden en Sub-Zero moveset niet vernieuwd
8.5

Geweldig

Dylan is een gamer in hart en ziel. Elk genre kan door hem geapprecieerd worden. Een goed verhaal is vaak belangrijker dan mooie graphics!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password