Injustice 2 aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Injustice 2 aan, het door superkrachten omgeven vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us.  De nieuwste game, die ontwikkeld wordt door de bekroonde NetherRealm Studios, beschikt over een enorme line-up DC superhelden en superschurken en laat spelers hun eigen ultieme versie van de DC personages bouwen en deze verbeteren.

Injustice 2 verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One in 2017.
“In Injustice 2 introduceren we nieuwe features die de manier waarop fans vechtgames spelen verandert,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios.  “We willen het genre blijven vernieuwen en de mogelijkheid voor spelers om hun favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en verbeteren is een belangrijke stap.”

“Het uitbreiden van het DC Universum in games blijft een van onze topprioriteiten. Injustice 2 toont geweldige gameplay en een origineel verhaal die de personages voor spelers tot leven brengt,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment.  “NetherRealm Studios biedt fans een gloednieuwe ervaring met het aanpassen van en vechten met DC’s iconische personages.”

Injustice 2 biedt de nieuwste DC vechtgame ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game. Iedere strijd definieert je door iconische DC personages te personaliseren met een unieke en krachtige uitrusting die je in de game verdient. Voor de eerste keer kunnen spelers zelf bepalen hoe hun personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen in verschillende gamemodi.

Injustice 2 vervolgt het epische cinematische verhaal dat in Injustice: Gods Among Us werd geïntroduceerd. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt. Spelers kunnen gebruik maken van de grootste DC line-up ooit in een vechtgame; van klassieke fan favorieten als Batman, Superman, Supergirl en Aquaman tot verbazingwekkende nieuwe schurken als Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in vergrote arena’s op iconische locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Om de aankondiging van Injustice 2 te vieren kunnen fans die de  Injustice™ Gods Among Us mobiele game hebben gedownload, Injustice 2 versies van Superman en Aquaman via in-game Challenge Modes downloaden. De Injustice: Gods Among Us mobiele game, in 2013 uitgegeven en ontwikkeld door NetherRealm Studios, is beschikbaar als gratis download via de App Store en Google Play.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password