Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai nu beschikbaar voor pre-orders op de Nintendo Switch

Vanaf vandaag is Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai beschikbaar voor pre-orders op de Nintendo Switch. Fans die Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai Standard of Deluxe Edition pre-orderen ontvangen exclusieve content, inclusief Dai’s speciale outfit “Legendary Hero – Dai” en de Bond Memory “The Hero’s Tutor.” Daarnaast is een spannende nieuwe trailer uitgebracht die meer toont van wat fans kunnen verwachten in deze komende action role-playing game.

Ga op een spannende zoektocht terwijl Dai en zijn vrienden met monsters vechten en hevige gevechten met de meest elitekrijgers van het Dark Army naspelen. Fans van de spannende anime-serie “Dragon Quest The Adventure of Dai” worden ook verwend met de onthulling door Square Enix van vijf commanders van de Dark Army die het zullen opnemen tegen de helden Dai, Popp, Maam en Hyunckel.
In Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai moeten spelers het onder andere opnemen tegen de volgende, iconische Dark Army Commanders, inclusief hun Battle Styles en Ultimate Techniques:

 • Dark Commander Hadlar: Hadlar is de aanvoerder van de zes legioenen van de Dark Army. Deze trotse krijger strijdt graag in de frontlinie en heeft de discipelen van Avan vele malen uitgedaagd.
  • Battle Style: Hadlar vecht van dichtbij met de Hell’s Claw die uit zijn vuist komt en kan ook magische aanvallen gebruiken!
  • Ultimate Technique: Zijn Ultimate Technique is de Extreme Heat Spell “Kasizz”, waarmee hij alles op zijn pad verbrand!
 • “Beast King” Crocodine: Crocodine is de leider van het Furfang-legioen. De gigantische Crocodine is een ware krijger die moed en loyaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
  • Battle Style: Hij is een sterke strijder op korte afstand, waarbij zijn enorme lichaam en Vortex Axe-wapen een dodelijke impact hebben.
  • Ultimate Technique: Crocodine is niet alleen een onverschrokken vechtersbaas maar kan zijn vijanden ook verlammen met zijn “Heat Breath” en zijn aura opladen om de machtige “Beast King Anguish Blast” te gebruiken!
 • Blizzblaze General Flazzard: Flazzard commandeert het Blizzblaze-legioen. Zijn unieke lichaam is gevormd door verboden magie. Het gaat aan de ene kan gehuld in vuur, en aan de andere kant in ijs. Het is een wrede en meedogenloze man die alles zal doen om te zegevieren.
  • Battle Style: Flazzard valt Dai en zijn vrienden aan met krachtige combinaties van vuur- en ijsaanvallen.
  • Ultimate Technique: Flazzards aanval “Five Finger Flares” gebruikt de spreuk “Kafrizz” vijf keer voor extreem vernietigende kracht!
 • Shadow Vizier Mystvearn: Mystvearn voert het bevel over het Shadow-legioen. Omdat zijn gezicht altijd schuilgaat onder zijn mantel, weet niemand hoe Mystvearn er werkelijk uitziet.
  • Battle Style: Mystvearn verplettert zijn vijanden met aanvallen die Dark Aura Power gebruiken. Hij is een meester in het gebruik van de Dark Aura.
  • Ultimate Technique: Mystvearn is bedreven in technieken als “Dark Puppetry Aura Hand” en “Dark Puppetry Aura Decimation Field” om zijn tegenstanders te verlammen.
 • Dragon Master General Baran: Baran leidt het Dragon-legioen. Hij is net als Dai een Dragon Knight, maar aast op de ondergang van de mensheid.
  • Battle Style: Hij is even bekwaam met het zwaard als met magie. Barans vechtvaardigheden zijn ongekend sterk!
  • Ultimate Technique: Wanneer Baran transformeert in zijn ultieme “Dragonoid”-vorm, kan hij de machtige “Gigabreak” gebruiken om zijn vijanden met één apocalyptische aanval uit te schakelen.

Naast het aanvoeren van het Dragon Legion, kunnen spelers ook strijden tegen middelsterke vijanden, zoals Barans Dragon Masters, die in hun eigen recht sterke strijders zijn!

 • The Sky Rider Galdandy: Galdandy is sterk in luchtaanvallen. Hij heeft een gemeen karakter en beleeft plezier aan het kwellen van zwakkeren.
 • The Sea Rider Borahorn: Borahorn heeft indrukwekkende fysieke kracht. Zijn harpoenaanvallen zijn extreem destructief.
 • The Land Rider Lahart: Lahart benut zijn duizelingwekkende snelheid en feilloze vechttechnieken. Zijn Dark Armour Spear is een meesterwerk van één van de beroemdste smeden in de onderwereld.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password