Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai krijgt westerse release

Square Enix maakte vandaag bekend dat Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai een westerse release krijgt voor PlayStation 5 , PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam. In Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai beleven spelers het verhaal van de spannende tekenfilmserie, The Adventure of Dai, in een action role-playing game die verbluffende beelden combineert met art uit de anime en manga. De aankondiging werd ondersteund door een nieuwe trailer, waarin meer details over de game werden onthuld. Op een later moment wordt meer over de game bekendgemaakt.
Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai wordt gelanceerd met diverse unieke en vermakelijke features. Spelers kunnen op twee verschillende manieren van de game genieten – Adventure Mode en Temple of Recollection. De Adventure Mode laat spelers op een vertrouwde manier vorderen in de Sovereign Rock Castle-verhaallijn van de anime. Temple of Recollection stuurt spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert, met steeds grotere uitdagingen en beloningen.

Spelers krijgen ook de kans om zeldzame accessoires genaamd Memento Bonds te verzamelen en gebruiken om hun vaardigheden en stats te verbeteren. Elke keer dat een Memento Bond is ontgrendeld, worden beelden uit de originele manga onthuld. Memento Bonds kunnen ook versterkt worden door de Temple of Recollection te verkennen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password