Infiltreer Operation Underground vanaf 3 oktober in Battlefield V

Battlefield V-soldaten worden deze week opgeroepen voor actie in het door oorlog verscheurde Duitsland, terwijl DICE vanochtend in een officieel blogbericht en een trailer heeft onthuld dat de langverwachte multiplayer map van Operation Underground officieel live gaat op 3 oktober.

Operation Underground, dat is geïnspireerd door de map Operation Métro uit Battlefield 3 en Battlefield 4: Second Assault, straalt een en al passie uit voor level design. De map is gemaakt voor intense nabijheidsgevechten en is gesitueerd in een door oorlog verscheurde Duitse stedelijke omgeving met diverse speelgebieden, waaronder straten en binnenplaatsen, en passagiers- en bevoorradingstreinen in de nauwe tunnels van de Duitse metro. De treinen worden stilgelegd als het artillerievuur de grond erboven verscheurt, waardoor beide kampen door de nauwe ruimte moeten navigeren om aan de andere kant te komen.

Operation Underground is speelbaar in diverse game modes, waaronder Breakthrough, Conquest, Squad Conquest en Team Deathmatch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password