Inescapable: No Rules, No Rescue verschijnt 19 oktober

Aksys Games en Dreamloop Games hebben vandaag aangekondigd dat de aankomende sociale thriller Inescapable: No Rules, No Escape op 19 oktober 2023 wordt gelanceerd voor pc en consoles. Inescapable, ontwikkeld door Dreamloop, is een verhalend avontuur dat zich afspeelt op een tropisch eilandresort: je bent ontvoerd en gedwongen om met 10 vreemden deel te nemen aan een verdraaide reality-tv-show. Aan het einde van hun verblijf krijgen ze elk 500.000 dollar… Als ze het overleven. Een nieuwe trailer onthult slechts enkele van de intriges die te wachten staan in Inescapable: No Rules, No Escape.

Op het eiland zijn er geen regels of wetten waaraan de deelnemers zich moeten houden. Hun enige plicht is om te overleven en het verdorven publiek van de Dark Web tv-show waarin ze zich bevinden te vermaken. Het verhaal onderzoekt de menselijke aard en hoe ver mensen willen gaan voor sociale invloed, rijkdom en hun eigen verlangens – en hoeveel verder ze bereid zijn te gaan als ze toestemming hebben om de regels te negeren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password