Inescapable: No Rules, No Rescue toont eerste gameplaybeelden en eerste blik op stemacteren.

Dreamloop Games en Aksys Games hebben vandaag een eerste blik op de aankomende sociale thriller Inescapable : No Rules, No Rescue vrijgegeven. De clip geeft een korte blik op de voice acting en dialogen van Inescapable, en toont de hoofdrolspeler van de titel, Harrison, die zijn mede “deelnemer” ontmoet aan de kust van het eiland waar de 11 ontvoerden die gedwongen worden deel te nemen aan de verdraaide darkweb tv-serie zullen wonen.
Op het eiland zijn er geen regels of wetten waaraan de deelnemers zich moeten houden. Hun enige vereisten zijn overleven en het verdorven publiek van de Dark Web TV show waarin ze zich bevinden vermaken. Het verhaal van Inescapable verkent de menselijke natuur en hoe ver mensen gaan voor sociale invloed, rijkdom en hun eigen verlangens – en hoeveel verder ze bereid zijn te gaan als ze toestemming hebben om de regels te negeren.

SPELFUNCTIES:

  • Meerdere verhaalpaden
  • Een provocerend personage-gedreven verhaal
  • Een diverse cast van personages met intrigerende persoonlijkheden en achtergronden.
  • Urenlange gesproken dialogen
  • Een volledige originele soundtrack met muziek van Zero Escape’s Shinji Hosoe en Matias Lehtoranta.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com