Independence Day in GTA Online: GTA$200K Bonus, Thema Kortingen en Meer

Los Santos en Blaine County vieren deze week feest, met onder andere bonussen op Amerikaans tijdverdrijf en fikse kortingen op allerlei patriottische artikelen.

3X GTA$ bij Land Races
Baan je een weg langs je concurrenten in Land Races deze week om de rest van het peloton af te troeven en 3X GTA$ te verdienen, de hele week lang.

Als extraatje krijgen coureurs die alle Independence Day Special Land Races – door de Wilderness, Mud, Sweat en Gears, Swamp Monster, en Tour the Lake – hebben voltooid een bonus ter waarde van GTA$200K (geleverd binnen 72 uur na voltooiing).

Je kunt deze Races starten door naar het Featured Series-icoon op je kaart te gaan of door de Quick Join-functie op je iFruit te gebruiken.
 
Business Battle bonussen en beloningen
Kapitalisme is één grote competitie en Business Battles zijn een van de beste manieren om uit te vinden wie het meeste succes wil hebben. Houd ze de hele week in de gaten, want als je vóór 6 juli meedoet aan Business Battles ontvang je jedriedubbel GTA$ en RP
 
Ondertussen kunnen teruggevonden kratten de Pisswasser Beer Hat, Benedict Beer Hat, Patriot Beer Hat, Supa Wet Beer Hat, of Statue of Happiness T-Shirt bevatten. Niets ziet er immers “stijlvoller en gezonder” uit als een hoed speciaal ontworpen om alcohol te leveren in een dorstige slokdarm.
 
2X GTA$ en RP bij Lester Contact Missions
Lester Crest’s staat bekend als een van Southern San Andreas’ meest succesvolle criminelen. De FIB en andere agentschappen vliegen hem dan ook constant om de oren. Help hem uit de problemen in Lester Contact Missies om een dubbele beloning te verdienen, de hele week lang. 
 
3X GTA$ en RP bij Running Back (Remix)
Deze week keren een aantal chaotische spellen terug: Overtime Rumble, Overtime Shootout, Inch by Inch, en Running Back (Remix)Zorg ervoor dat je je kicks krijgt zolang ze beschikbaar zijn om te spelen.
Iedereen houdt van een underdogverhaal. Een goed voorbeeld: Running Back (Remix), waar een kleine Panto zich een weg baant naar de eindzone of wordt vernietigd in het proces. Twee teams van Tezeracts gaan de strijd met elkaar aan om de kleine hatchback te beschermen of te vernietigen tijdens zijn missie. En alle betrokkenen krijgen 3x GTA$ en RP voor het riskeren van lijf en leden.
 
Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S .

Hao’s Premium Test Ride: Principe Deveste Eight
Hao’s Special Works houdt zich bezig met het upgraden van auto’s tot voorbij de stoutste verwachtingen en verbeelding van de fabrikant. De Premium Test van deze week is een parelmoerachtige Principe Deveste Eight met talloze aanpassingen onder de motorkap en een laagje Chameleon Paint om hem over de top te brengen.

Hao’s Special Works Time Trial
Maak goed gebruik van al die upgrades door de weg tussen North Chumash en Palomino Highlands te betreden in deHSW Time Trial van deze week.
 
De Prize Ride van deze week: Bravado Gauntlet Classic
De volhardende deelnemers die deze week drie dagen op rij een plaats in de Top 5 van de Street Race Series weten te bemachtigen, krijgen een Bravado Gauntlet Classic voor hun inspanningen.

Geef de Pegassi Ignus, Pegassi Tempesta, en Pegassi Zentorno een spin

Misschien wil je wat tijd doorbrengen achter het stuur van iets buitenlands en luxueus. De LS Car Meet Test Track is deze week Pegassi-gek, dus breng een bezoekje en zie hoe de Ignus, Tempesta en Zentorno het er tussen de colonnes vanaf brengen. En dat alles zonder kosten. Alle drie de voertuigen zijn deze week ook te koop (meer daarover hieronder).

Kortingen:

Er is meer dan één manier om de Stars and Stripes te laten wapperen: de patriottische Western Sovereign en USA Chute Bag zijn deze week allebei gratis verkrijgbaar.

Vier feest door 50% korting te krijgen op een assortiment aan vernietigingsinstrumenten, customizations, kleding en meer in het thema van Independence Day – die allemaal voor een beperkte tijd terugkeren in GTA Online, waaronder:

 • Vapid Liberator
 • Car Horns
 • Musket
 • Firework Launcher
 • Firework Ammo
 • Tire Smoke
 • Face Paint and Clothing
 • Mobile Operations Center Liveries
 • Mk II Weapon Liveries
 • Haircuts
 • Masks

Criminele meesterbreinen kunnen hun bezittingen ook uitbreiden door Facilities te kopen, plus hun Modifications en Fortificaties, allemaal met 40% korting deze week.

Versterk je wagenpark door te profiteren van kortingen op:

 • Pegassi Ignus – 40% korting
 • Pegassi Zentorno – 50% korting
 • Pegassi Tempesta – 30% korting
 • Buckingham Tug – 30% korting
 • Mobile Operations Center – 30% korting

Galaxy Super Yacht Rebate tot 6 juli

Dit is de laatste week voor GTA Online-spelers die alle zes de A Superyacht Life-missies voltooien om een korting van maximaal GTA$1.000.000 te krijgen op hun aankoop van een Galaxy Super Yacht (geleverd binnen 72 uur na voltooiing).

GTA+

De maandelijkse voordelen voor GTA+ leden:

 • The Master Penthouse en The Diamond Casino & Resort
 • The Ocelot Locust sports car
 • Gratis kleding en accessoires
 • 2X GTA$ bij Standard Time Trials en 4X Rewards bij The Data Leaks
 • Aanvullende bonussen voor leden
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password