Inbreuk op de beveiliging ontdekt legendarische krijgers ontsnappen om deel te nemen aan het proloog hoofdstuk van champion shift

SRG Studios is verheugd om vandaag een volledige preview van hun eerste PC-titel, Champion Shift, te lanceren op Steam. De Prologue van Champion Shift – met drie speelbare kampioenen, geselecteerde gevechtsfasen en co-op compatibiliteit – is gratis te downloaden voor PC.

Sun Wukong is erin geslaagd om langs de troepen van de Dominion te glippen en te ontsnappen uit het onderdrukkende lab van de corporatie, waarbij hij een paar van zijn metgezellen heeft bevrijd. Nu zijn ze op de vlucht en klaar om hun krachten terug te winnen. Speel als de bovennatuurlijke Sun Wukong, de legendarische Athena of de dappere Gilgamesh en leid het gevecht in deze snelle actie roguelike; ervaar drie unieke maps, dag- en nachtvariaties, personage-specifieke vaardigheden en een spannende originele soundtrack. Begin je reis alleen of samen met vrienden om je krachten te maximaliseren!

Terwijl je vecht tegen hordes vijanden in de proloogfasen van Champion Shift, kun je de vaardigheden van je personage upgraden om een aangepaste set te maken. Voeg extra schadeveroorzakende mechanismen toe of investeer in de unieke vaardigheden van je personage om hogere levels en uitdagendere eindbazen te bereiken. Ben je klaar voor een verandering van tempo? Verander elk personage in een voertuig, zodat je de afstand tussen jou en je doel in seconden kunt overbruggen; er zijn extra vaardigheden beschikbaar voor de strakke auto van je kampioen! Als je klaar bent om de druk op te voeren, nodig je maximaal drie andere spelers uit op je map en vecht je samen naar de overwinning.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password